fbpx

Backoffice Support

 

Heb jij een overvolle mailbox en heb je simpelweg geen tijd voor de e-mails omdat je bezig wilt zijn met je klanten? Loop jij wekelijks tegen hetzelfde probleem aan en heb je geen overzicht over je privé-en zakelijke weekplanning? Of heb je geen structuur in je agenda en als je alleen al naar je agenda kijkt, geeft dit stress? Dan ben jij bij mij aan het goede adres! Deze werkzaamheden kan ik namelijk uit handen nemen:

Backoffice Support

E-mailbeheer

 

Heb jij een overvolle mailbox en heb je simpelweg geen tijd voor de e-mails omdat je bezig wilt zijn met je klanten? Of zit jij na een lange werkdag nog eens alle e-mails te beantwoorden? 

Ik structureer jouw mailbox en beantwoord de e-mails. Verder help ik jou graag met het opschonen, ordenen en praktisch indelen van jouw mailbox.

 Zodat jij je volledig kunt focussen op jouw klanten.

 


 

Virtual Assistant

Structuur aanbrengen

 

Loop jij wekelijks tegen hetzelfde probleem aan en heb je geen overzicht over je privé- en zakelijke weekplanning? Geeft dit elke week weer een soort van druk en stress? 

Je weet gewoon niet goed hoe je structuur kan aanbrengen in jouw weekplanning?

Ik help jou om weer overzicht en meer rust in jouw planning te krijgen.


Wil je weer structuur in je dagelijks planning? Ik help je graag!

 

 

 

Virtual Assistant

Agenda beheer

 

Heb jij een geen structuur in je agenda en als je naar jouw weekplanning kijkt, krijg je al stress van al die afspraken? 

 

Ik structureer jouw agenda, zodat je weekplanning overzichtelijk wordt, je ruimte krijgt om ook gewoon te lunchen tussen de middag en plan jouw afspraken met klanten voor je in. Jij hoeft alleen nog maar dagelijks in je agenda te kijken, welke afspraken jij voor die week of dag hebt. 

 

Ik ben gek op plannen en hou het graag overzichtelijk voor je!