fbpx

Reviews

Wat zeggen andere over mij?

Susan werkt snel, denkt mee, kent haar kwaliteiten en weet wanneer zij iets moet uitbesteden. Ze denkt ruimer dan een social media specialist en is een echt assistente in het bedrijf. Ik heb werkzaamheden uitbesteed en krijg door de resultaten niet alleen zelf nog meer energie, maar zie ook daadwerkelijk resultaat binnen het bedrijf. Verder is het contact met Susan heel erg goed en snel. Ze doet meer dan haar werk uitstekend!
Anne Meeldijk
Spirituele Webwinkel
Opdrachtgever
Susan is enthousiast, gepassioneerd en weet war ze het over heeft.
Ze geeft goede en bruikbare adviezen en is helder in haar communicatie. Dank zij haar Instagram 1-op-1 sessie heb ik nu veel meer inzicht en kennis gekregen en kan ik mijn werk echt een boost geven. Haar enthousiaste werkt aanstekelijk!


 

Dorine de Jonge
Het Teksthuis
Klant
Vorige week ben ik door Susan hartelijk ontvangen bij haar thuis. Ik had een Boost your Instagram sessie gewonnen. Ik volg volg al meerdere ondernemers die me iets kunnen leren over Instagram, maar zo live ontmoeten en samen kijken was toch wel fijn. Susan keek met me mee naar mijn profiel en had al gezien dat ik van de week weer dingen had aangepast. Al hoewel ik al bekend ben met Instagram, ging ik toch met nieuwe tips en verfrissende idee├źn de deur uit. Eens kijken waar ik sta over een tijdje met deze tips. Dank je wel Susan en dat je maar veel ondernemers blij mag maken.
Kim Leegwater
Kim2Organize
Klant