fbpxWie ben ik?

 

Dus jij wilt ondersteuning met je backoffice werkzaamheden en/of online zichtbaarheid? Dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Wie is Virtual Assistant Susan eigenlijk?

Ik ben Susan Sandholm en woon met mijn mooie gezin (man en 2 kids) in Heerhugowaard (Noord-Holland). 
Mijn bedrijf is ontstaan vanuit passie en het vak van Virtual Assistant (VA) is enige tijd geleden op mijn pad gekomen. 
Ik ben mij gaan verdiepen in het vak van VA en het kent zoveel mooie diensten. In 2019 ben ik de opleiding van VA gestart en heb ik mijn diploma behaald. 
Tijdens de opleiding heb ik veel handige tips & tools geleerd, welke ik nu in de praktijk breng. 
Ik help het liefst andere te drukbezette ondernemers door werk uit handen te nemen. Afgelopen jaren ben ik bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft mijn bedrijf vorm gekregen. Ik weet daardoor waar mijn kracht ligt en waar niet.

Enkele persoonlijke eigenschappen van mij: gedreven, gestructureerd, georganiseerd, eerlijk, open en betrouwbaar.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ga graag de natuur in en doe ik aan yoga en hardlopen. 
Ik ben dol op de lente, waar alles weer groeit en bloeit, maar ga in de herfst ook graag met mijn gezin een boswandeling maken met als afsluiter warme chocolamelk met slagroom. De spirituele wereld vind ik ontzettend interessant en mooi, maar sta wel met beide benen op de grond. Daarom komen mijn meeste klanten uit de spirituele wereld en zij hun coaches, trainers of ondernemers met een eigen webshop. 

Een assistent van nature!

Ik ben altijd al het zorgzame en behulpzame type geweest.
Daarom doe ik nu waar ik blij van word. 
Ik heb jarenlange ervaring als receptioniste/ administratief medewerker.
Hetgeen wat jij niet leuk vindt in je onderneming zoals de administratie bijhouden, daar word ik wel blij van. 
Jou ondersteunen zodat jij bezig kan zijn met je corebusiness en de groei van je bedrijf, laat mij het maar regelen achter de schermen! 
Heb jij geen tijd of inspiratie voor je social media? Wist je dat door bezig te zijn met je online-zichtbaarheid je bedrijf onwijs kunt groeien? 
Jij hebt er geen zin in, ik wel!

Virtueel Assistent